allbygg-LOGGA-mellan-WEB

Om oss

Stambytesthlm är en del av Allbygg & VVS. Vi startade 2004 och är idag en heltäckande leverantör inom byggbranschen. Vi står för ansvar och kvalitet genom hela processen och därför samarbetar vi bara med företag och leverantörer som kan leva upp till vår höga standard. 

Vi tror på erfarenhet och utbildning som de två främsta faktorerna för att kunna utföra ett stambyte på ett sätt som håller hög kvalitet och låg olägenhet för  alla boende och representanter i bostadsrättsföreningen. Eftersom de flesta stambyten innebär väldigt många olika moment, som utförs både parallellt men också tätt efter varandra, är lång erfarenhet nyckeln till att både slutresultatet blir bra och arbetet löper på smidigt. Vi har lång erfarenhet av både mindre och större stambytesprojekt och arbetar alltid i linje med vårt kvalitets- och miljöledningsystem i alla led. Att det företag och de personer som utför själva stambytet är rätt utbildade kan ofta tas som en självklarhet, men byggbranschen är i ständig utveckling när det kommer till nya rön och lagar. Med oss kan ni känna er säkra på att vi har rätt utbildning, rätt behörighet och de senaste kunskaperna inom de områden som krävs för just ert stambyte. 

- Det är därför vi klassas som Stockholms bästa stambytare!
 

Affärsidé

Allbygg & VVS affärsidé är att vara Stockholms bästa leverantör inom bygg. Vi ser inte bara till att våra kunder känner sig tillfredsställda med resultatet av vårt arbete - vi ser till att de blir så pass nöjda att de rekommenderar oss till alla de känner. 

Ägare

Ägare till Allbygg & VVS är Alexander Bühlmann och Jonny Holmér. Tillsammans har vi skapat ett företag känt för sin höga kvalitet och servicekänsla. 

Badrum efter stambyte